сряда, 29 януари 2014 г.



Вместо да му пращаш на sms: Обичам те, можеш да му направиш оригинална картичка или да му изпратиш писмо в бутилка, т.е. бутилката – пълна с алкохол, посланието – вързано.

Направи му валентинка

Изненадай го, като му направиш сама картичка за Свети Валентин.

Дай воля на въображението си и той ще остане трогнат. Ако се затрудняваш – в интернет можеш да намериш много оригинални идеи. Напиши нещо мило (внимавай да не бъде прекалено лигаво) и я сложи я в джоба на якето му или на нощното му шкафче.
подаръци за свети валентин
Вариант 2 на писмо в бутилка
Ако искаш да му напишеш в писмо колко го обичаш или искаш да го поканиш на романтична вечеря напиши посланието си на лист хартия, навий го на руло и го пъхни в малка стъклена бутилка (можеш да използваш бутилка от сок от 330 мл).



След това нарисувай на нея с акрилна боя червени сърчица и оцвети цялата капачка в червено. Ако искаш да акцентираш върху сърцата можеш да очертаеш външните им краища с черна боя. Когато твоето писмо в бутилка е готово го изпрати по куриер в офиса му.

Изпечи му сладки
Приготви му романтичен десерт за офиса, като му опечеш меденки във формата на сърчица. Мъжете обожават романтичните изненади, които са под формата на храна. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар